Blog

Factureren als de beste (én snelste)

Wie dacht dat facturen maken een hele klus is, heeft het fout ! Met Cloudfact maak je in geen tijd een factuur die :

  • 100% correct is;
  • er 100% professioneel uit ziet;
  • 100% automatisch door uw boekhouder kan verwerkt worden;
  • 100% veilig is
  • 100% …..

Wat houdt u nog tegen ?

Ontdek hier hoe eenvoudig het is om met Cloudfact facturen te maken !

Directe link naar uw (cloud)boekhouding

Werk je (of uw boekhouder) met Yuki, Basecone, Sage Bob, Exact online, Afas of met Octopus ? Dan hebben we goed nieuws : vanaf nu kan je uw verkoopfacturen direct naar uw boekhouding doorsturen, zodat luttele seconden nadat je uw factuur aan uw klant stuurde, diezelfde factuur ook in uw boekhouding is verwerkt !

Hoe stel je dit in ? Heel eenvoudig : ga naar account-instellingen, boekhoudkundige instellingen, en vul daar in het vakje “Boekhouding-mailbox” het email-adres in waar je al uw facturen naar toe stuurt om ze in uw boekhouding te verwerken. Vul indien nodig de factuurreferentie aan (zoals vereist door uw boekhoudsoftware) en klaar is Kees (en ook uw boekhouder ūüôā ) !

Cloudfact is Lightspeed-partner

Vanaf heden is Cloudfact Lightspeed-integratie-partner. Vanuit Cloudfact kan je een link maken met uw lightspeed-kassa, om op zeer eenvoudige wijze facturen aan te maken.

Deze facturen kunnen zoals alle met Cloudfact aangemaakte facturen door heel wat boekhoudsoftware ingelezen worden, zodat domweg facturen overtypen tot het verleden behoort.

Je kan ons voortaan op de site van lightspeed terugvinden op deze pagina.

Cloudfact compatibele boekhoudsoftware

We mogen dan wel beweren dat een CloudFact factuur perfect automatisch in te lezen is als verkoopfactuur of als aankoopfactuur in uw boekhoudpakket, dan nog is het steeds handig om het overzicht van de boekhoudpakketten in de markt eens op te lijsten.

Ziehier een steeds groeiende lijst van bekende en minder bekende boekhoudpakketten die compatibel zijn met CloudFact:

 

Deze lijst proberen wij zo goed mogelijk bij te houden. Soms ontdekken we zelf ook nieuwe boekhoudpakketten waarvan we niet eens wisten dat die compatibel waren om facturen automatisch in te lezen.

Staat uw boekhoudpakket er niet bij? Aarzel niet om ons te vragen de compatibiliteit na te gaan. We doen dat uiteraard graag en wie weet kunnen we er dan weer eentje toevoegen aan ons lijstje.

 

Bereken zelf uw voordeel

Dat elektronisch factureren enkel maar voordelen heeft, is voor de meeste mensen stilaan wel duidelijk. Maar hoe plak je daar een cijfer op? Hoe zie je die voordelen vertaald naar euro’s? Om dat te kunnen kwantificeren hebben we een eenvoudige berekening gemaakt en in een excelletje gegoten.

U kunt onze CloudFact Calculator hier downloaden en de enige parameter die u dient in te geven is: Hoeveel facturen verstuurt u jaarlijks?

De berekening maakt gebruik van een eenvoudige simulatie waarbij we de kost in rekening brengen van een briefhoofd, een enveloppe, een postzegel, de manuele handelingen en het tijdrovende inboeken door uw boekhoudkantoor of accountant.

Daartegenover staat dat elektronisch factureren heel wat van deze kosten vermijdt, maar dat u uiteraard een CloudFact abonnement dient te nemen die uw boekhouder in staat stelt om op een zeer snelle manier automatisch al uw facturen in te lezen.

Overtuig uzelf en contacteer ons gerust voor een demo!

Klantengetuigenis: EVISP bvba

evisp_logo“Ik gebruik CloudFact nu al een jaar en ik kan het niet meer missen. Een nieuwe klant is zo aangemaakt: BTW-nummer invullen, op de knop klikken en klaar is kees!

Vertrekkende van een offerte maak ik in geen tijd een factuur in mijn eigen lay-out, vanop mijn pc of zelfs vanop mijn mobiel. Bovendien kan ik makkelijk een bijlage zoals bijvoorbeeld een technische fiche van een toestel toevoegen. Echt handig!‚ÄĚ

 

Christophe Andries ‚Äď Evisp bvba

http://www.evisp.be

Klantengetuigenis: Boekhouding & Fiscaliteit G&V

logo_GV” CloudFact?¬†Een aanrader, echt waar!¬†Dankzij CloudFact, vormen de¬†kwartaal-BTW-periodes bij ons niet langer een bottleneck! Wij hoeven geen eindeloze uren meer te spenderen aan het overtypen van verkoopfacturen en hebben dus tijd voor nuttiger (en beter betaald!) werk. De facturen die onze klanten met CloudFact maken zijn ook altijd volledig correct: gedaan met rekenfouten, ontbrekende facturen, enz. die het inboeken vertragen. Bovendien kunnen CloudFact-facturen ook als aankoopfactuur worden ingelezen: een extra opportuniteit dus, voor bedrijven die veel onderling factureren.”

Johan Goemé

Zaakvoerder G&V bvba

http://www.genv.be