Bereken zelf uw voordeel

Dat elektronisch factureren enkel maar voordelen heeft, is voor de meeste mensen stilaan wel duidelijk. Maar hoe plak je daar een cijfer op? Hoe zie je die voordelen vertaald naar euro’s? Om dat te kunnen kwantificeren hebben we een eenvoudige berekening gemaakt en in een excelletje gegoten.

U kunt onze CloudFact Calculator hier downloaden en de enige parameter die u dient in te geven is: Hoeveel facturen verstuurt u jaarlijks?

De berekening maakt gebruik van een eenvoudige simulatie waarbij we de kost in rekening brengen van een briefhoofd, een enveloppe, een postzegel, de manuele handelingen en het tijdrovende inboeken door uw boekhoudkantoor of accountant.

Daartegenover staat dat elektronisch factureren heel wat van deze kosten vermijdt, maar dat u uiteraard een CloudFact abonnement dient te nemen die uw boekhouder in staat stelt om op een zeer snelle manier automatisch al uw facturen in te lezen.

Overtuig uzelf en contacteer ons gerust voor een demo!