shutterstock_1487828942.jpg

Je gaat een hele dag werken, komt ‘s avonds laat thuis en dan moet je nog je facturen beginnen opmaken. Je sukkelt uren in Word of Excel terwijl je handmatig elk detail ingeeft. Herkenbaar? Bespaar voortaan heel wat tijd én kosten met CloudFact.

Online facturatiepakket

CloudFact is een laagdrempelig online facturatiepakket voor zelfstandigen dat je administratie heel wat vergemakkelijkt. Zo kunnen verkoopfacturen eenvoudig digitaal ingelezen worden waardoor je kostbare tijd bespaart. Als je met een boekhouder werkt, bespaar je ook dan werk en tijd, wat zich uit in uren die je minder hoeft te betalen.

Het online facturatiepakket CloudFact is naast tijd- en kostenbesparend ook goedkoop. Vanaf 60 euro per jaar kan je gebruikmaken van deze handige tool. Met CloudFact kan je je klanten, artikelen, offertes, bestelbonnen, leveringsbonnen en facturen aanmaken en beheren.

Eenvoudig en veilig

De CloudFact-tool is helemaal future-proof, gemakkelijk in gebruik, de lay-out is in zeer grote mate aanpasbaar en het is bovendien een veilige tool. Veilig omdat het permanent in de gaten wordt gehouden en gebruikmaakt van de meest moderne technieken op vlak van back-up en beveiliging. Het is een webtoepassing die altijd en overal beschikbaar is, ook op iPad of Android tablet.

De e-facturen zijn echte elektronische facturen. De facturen zijn meer dan een pdf, ook een bestand dat eenvoudig automatisch ingeboekt kan worden door 99% van de gangbare boekhoudpakketten.

Eén muisklik

Met de online facturatietool kan je snel van start door het importeren van bestaande klanten en artikelen. Je volgt je betalingen op en je ziet in één oogopslag wanneer een factuur te lang onbetaald blijft. Met slechts één klik bezorg je daarnaast je facturen aan je boekhouder.

Nodig je leveranciers uit en win twee maal: ontvang een deel van je abonnement gratis en krijg een elektronische aankoopfactuur van je leverancier die ook eenvoudig en snel in te lezen is in jouw boekhoudsysteem.

Maak een gratis account aan.

Stuur binnen het uur nog je eerste elektronische factuur uit met CloudFact. Registreer en geniet van een gratis abonnement gedurende één maand.

Klik hier als je meer wil je meer weten over de werking van deze tool.