shutterstock_1446902615

Een tool die volledig automatisch alle facturen opmaakt op basis van je kassatickets? Eentje die alle kassagegevens uit je Lightspeed-kassasysteem importeert? CloudFact helpt je van kassaticket naar factuur. Bespaar voortaan heel wat administratietijd én boekhoudingskosten.

Online facturatiepakket

CloudFact is een online facturatiepakket dat boekhouden heel wat vergemakkelijkt. Zo kunnen alle kassagegevens in Lightspeed worden geïmporteerd in CloudFact waardoor je kostbare tijd bespaart. CloudFact maakt op basis van je kassatickets automatisch alle facturen op.

Het online facturatiepakket is naast tijd- en kostenbesparend ook goedkoop. Vanaf 60 euro per jaar kan je gebruikmaken van deze handige tool. Met CloudFact kan je je klanten, artikelen, offertes, bestelbonnen, leveringsbonnen en facturen aanmaken en beheren.

Eenvoudig en veilig

De CloudFact-tool is gemakkelijk in gebruik, de lay-out is in zeer grote mate aanpasbaar en het is bovendien een veilige tool. Veilig omdat het permanent in de gaten wordt gehouden en gebruikmaakt van de meest moderne technieken op vlak van back-up en beveiliging. Het is een webtoepassing die altijd en overal beschikbaar is, ook op iPad of Android tablet.

De e-facturen zijn echte elektronische facturen. De facturen zijn meer dan een pdf, ook een bestand dat eenvoudig automatisch ingeboekt kan worden door 99% van de gangbare boekhoudpakketten.

CloudFact importeert alle kassagegevens uit je Lightspeed-kassasysteem. Stel je hebt een ticket aangemaakt in Lightspeed, je koppelt dit ticket aan een bepaalde klant en kiest voor de betaalwijze ‘factuur’. Vervolgens importeer je tickets over een periode naar keuze en de verkoopfactuur is klaar om te verzenden/mailen aan je klant.

Eén muisklik

Bezorg je facturen digitaal aan je boekhouder op het einde van de maand of per kwartaal. Met slechts één klik kan deze alle data vervolgens in zijn boekhoudsysteem inladen. Je boekhouder kan zo sneller facturen inlezen en hoeft minder manueel werk te doen, wat je boekhoudkosten verlaagt.

Nodig je leveranciers uit en win twee maal: ontvang een deel van je abonnement gratis en krijg een elektronische aankoopfactuur van je leverancier die ook eenvoudig en snel in te lezen is in jouw boekhoudsysteem.

Maak een gratis account aan.

Stuur binnen het uur nog je eerste elektronische factuur uit met CloudFact. Registreer en geniet van een gratis abonnement gedurende één maand.

Klik hier als je meer wil je meer weten over de werking van deze tool.

Lightspeed Integration Partner